6 – 12. januar 2021: Levering av juletrær
Oslo kommune samler inn juletrær mellom 6. og 12. desember i hele Oslo. Juletrær er ikke vanlig avfall og skal derfor IKKE kastes i våre containere eller legges noe annet sted på eiendommen. Nedenfor ser dere nærmeste leveringspunkt, så dere bes å levere gamle trær der eller på Haraldrud Gjenbruksstasjon på Brobekk.
Skjermbilde 2021-01-05 kl. 10.23.37

29. desember 2020: Bruk av fyrverkeri i Lunden Hageby er forbudt!
Vi nærmer oss slutten på 2020 og i den forbindelse vil Styret minne om reglementet gjeldende i Lunden Hageby.
A
ll bruk av fyrverkeri i Lunden Hageby og området rundt er forbudt.
Vi håper alle respekterer dette forbudet slik at vi unngår økt risiko for brann, skader og uhell.
happy-new-year

Vi vil også ønske dere alle gode ønsker for det nye året og takker for
samarbeidet i året som har gått.

Vennlig hilsen Styret i Lunden 20 ved Atefeh, Tone, Sahab og Therese

Førjulshilsen fra Styret
Vi i Styret har nå pyntet til jul i gangen og vi ønsker dere en hyggelig og frisk førjulstid. Ta vare på hverandre!
JuleLunden

9., 10. og 11. november 2020: Rens av ventilasjonsanleggetVentilasjonsrens
West Rens kommer og renser ventilasjonsanlegget i hele bygget.
Røret mellom kjøkken og bad vil bli grundig vasket og renset.
Dere må enten være hjemme eller sørge for at nøkkelen til leiligheten leveres til Styret i en konvolutt med navn og leilighetsnummer. Alle seksjoner MÅ renses.

15. september 2020: Lukk vinduer!
Vinduene i fellesarealene skal være lukket

3. august – 31. september 2020: Vasking og maling av fasaden
Engers Malerfirma vil fra og med mandag 03. august 2020  ca. klokken 09.00 starte med å vaske vårt bygg utvendig før det skal males, det vil bli vasket fortløpende og vil ta ca. 2-3 dager.
Ta ned de tingene som dere ikke ønsker skal bli, eller kan bli våte på balkongen. Flytt unna utemøbler, annet utstyr som er skrudd i veggene og blomsterkrukker ol slik at de kan komme seg fritt til for å både vaske og male vinduer, dører og husveggen.
Lukk ventiler og vinduer mens vask pågår slik at vi ikke risikerer at vann trer inn leilighetene. Alt av trepanel på veggene, utvendige vinduer og dører males to strøk. De gule vedlikeholdsfrie platene vil kun bli vasket. Malerne er avhengig av å komme til veggene og det er veldig sannsynlig at dere vil oppleve at de står i balkongen eller terrassen deres mens jobben pågår. Det vil bli brukt lift under arbeidet.

1. juni- 22. juni 2020- Dugnad: På årets dugnad ønsker vi å teste et nettbasert system anbefalt av en seksjonseier under årets årsmøte som gjør det mulig å avholde dugnad over en lengre tidsperiode da situasjonen rundt Covid-19 hindrer oss i å avholde dugnad som vi normalt pleier. Oppgavene kan utføres innen tidsfristen når det passer for en hver enkelte beboer. Logg inn på http://sjau.no/dunad-i-lunden20 med e-post, facebook eller Google for å få tilgang til arbeidsoppgavene og marker den oppgaven som du gjennomfører.

6. mai 2020 kl 18.00 Ny dato årsmøte: grunnet Corona-situasjonen flyttes møtet til plattingen utenfor hovedinngangen. Dugnaden utgår enn så lenge.

29. april 2020 kl 08.00 – 19.00: Husk garasjevask. Les mer om garasjevasken her.

01. april 2019: Vi minner om at varmen på radiatorer i fellesarealer ikke under noen omstendigheter skal skrus opp eller ned av beboere. Dette gjelder også annet utstyr i fellesarealene; de skal ikke manipuleres på noen måte. Ser du noe som ikke er som det skal være, gjør heler styret oppmerksom på det!

01. april 2019:  Les her hvordan du tar vare på dører, porter og heisen vår! Dette er spesielt viktig for deg som skal flytte.

28. september 2018: Vi har fått ny mailadresse og ber om at alle henvendelser fremover sendes til: styret.lunden20@gmail.com På forhånd, takk!

24. september 2018: Det er på tide å lufte radiatorene før vi skrur på varmen. Les hvordan du lufter radiatorene her. Frist senest 1. oktober!!

1. mars 2018: Husk årsmøte 24. april 2018. Valgkomiteen sitt arbeid er i gang. Har du lyst/mulighet å stille som styremedlem eller varamedlem? Les brevet fra valgkomiteen her

28. februar 2018: Velferdsgruppa jobber for at vi i Lunden Hageby skal ha et inkluderende miljø for små og store. Her kan man bli kjent med naboene og ikke minst ha det hyggelig gjennom de sosiale arrangementene våre. Har du lyst å bli med å bidra?  Les om arrangement i 2018 og hvordan du kan engasjere deg her

15. september 2017: Lufting av radiator <- Klikk her for å lese hvordan man lufter radiatorene. frist 22. september!!

31. august 2017: Har du forslag til hva vi kan ordne på neste dugnad? Send en mail til styreleder Atefeh på atefehs@hotmail.com

10. januar 2017: Styret ber alle beboere å huske å låse dører inn til fellesbodene. Vi har hatt tilfeller av tyveri nå i nylig og det er derfor viktig at vi gjør vårt for å forhindre dette videre.

31. mai 2016:  Årets dugnad går av stabelen torsdag 9. juni kl. 1800. Velkommen! Klikk her for å se plakat og arbeidsoppgaver